Wilt u snel op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lasertechnologie? Met een paar muisclicks is dit mogelijk want de website van het Laser Applicatie Centrum (LAC) is compleet vernieuwd. Op www.lac-online.nl vindt u alle nieuwsberichten, persberichten en activiteiten met betrekking tot lasertechnologie toegankelijk en actueel onder de aandacht gebracht. Maar ook diepere achtergrondinformatie die ingaat op de techniek achter laserbewerkingen kunt u gemakkelijk terugvinden op de vernieuwde website. De opmaak is gemoderniseerd, de indeling is makkelijker en overzichtelijker geworden, kortom; de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Internet is erg belangrijk in de lasertechnologie. Het Laser Applicatie Centrum merkt dat veel bezoekers het Laser Applicatie Centrum vinden via de website of dat zij zich eerst informeren over het Laser Applicatie Centrum via de website alvorens contact op te nemen. Daarnaast is op de website zeer veel achtergrondinformatie verzameld over lasertechnologie en constructieregels, zodat bezoekers zich al algemeen kunnen informeren.

Op www.lac-online.nl is informatie over het Laser Applicatie Centrum, over referentiecases, over diverse laserprocessen en praktische zaken als contactadressen en routebeschrijvingen te vinden. Verder is er een overzicht van komende activiteiten en nieuwsfeiten. Al met al reden genoeg om regelmatig te kijken naar nieuws en activiteiten.
De website is te vinden op www.lac-online.nl, u kunt contact met ons opnemen via info@lac-online.nl of via (053) 489 20 72.

De nieuwe website is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de provincie Overijssel.