Robotlassen: module 2,

Basis van kwaliteitsborging bij het gemechaniseerd- en het robotlassen

 

Inhoud:

Wat komt er kijken bij het veilig gebruiken van robotica, welke normen zijn er van toepassing, waar moet je op letten om de juiste kwaliteit te krijgen met een lasrobot.

      • Je begrijpt de principes van kwaliteit borging en kwaliteitscontrole tijdens productie
      • Je (her)kent standaarden en haar toepassingen in de automatisering
      • Je begrijpt tot in detail de voorwaarden en functies van kwaliteitscontrole tijdens productie

Lesmateriaal:

Deze module kan op verschillende manieren worden aangeboden. Het doorlopen van de lesstof, de oefeningen en het maken van de toets neemt minimaal 16 uren in beslag.

Werkervaring of vooropleiding:

Deze module is op MBO 2/3 niveau. Een vooropleiding om deze module te kunnen volgen is niet vereist maar geadviseerd wordt voorgaand aan het starten met deze module, module 1 te volgen.

Doelgroep:

Bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche’s dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

Bijzonderheden:

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur. De kosten van de NIL examens zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Duur van de module:

2 dagen (16 uren)

Prijs module 2:

Prijs: € 995,- excl. BTW per persoo

 

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur.

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor 1 of meerdere modules?

U kunt ons bereiken op: 074-8525389 of via info@lac.nl.