Op 1 oktober 2014 vindt de bijeenkomst Laserlassen: Business Insights plaats van 15:00 tot 19:00 uur. De bijeenkomst is bedoeld om directeuren en hoger management te informeren over de voordelen van laserlassen voor hun bedrijf, op zowel technisch als economisch gebied. De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en georganiseerd door de Stuurgroep Versnelling Laserlassen.

Tijdens de bijeenkomst komen ervaringsdeskundigen aan het woord evenals bedrijven die hebben geïnvesteerd in een laserlasinstallatie. U ontvangt ook informatie over financiële ondersteuningsmogelijkheden waar u momenteel via de provincie Gelderland en het Open Innovatie Centrum (provincie Overijssel) gebruik van kunt maken. Er is ruim tijd vrijgemaakt voor een plenaire discussie.

De bijeenkomst vindt plaats in het nieuwe pand van TRUMPF Nederland te Hengelo. Deelname is kosteloos, via onze Laser Community kunt u zich eenvoudig aanmelden. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Ard Hofmeijer van het Laser Applicatie Centrum op 06-20596603 of hofmeijer@lac-online.nl.