LAC

UW SPECIALIST IN LASAUTOMATISERING

De toekomst van de maakindustrie in Nederland staat of valt met slim en efficiënt produceren. Gerobotiseerde productie gaat hand in hand met goed doordachte planning en organisatie. Het LAC helpt uw bedrijf deze ontwikkelingen te realiseren. LAC: Uw partner voor integrale las automatisering en laser applicaties.

Diensten

Als LAC zijn wij gespecialiseerd in geautomatiseerde lasprocessen. Zo doen wij productie van kleine series of enkelstuks hoogwaardige producten met behulp van laser/MIG/MAG/Hybride-lasrobots. Doen wij onderzoek naar de behaalde resultaten en haalbaarheid van een lasconcept. Geven wij advies, bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies, proces- en productontwikkeling,  en machineconceptkeuze begeleiding.

 

Hoogwaardige Productie

Onderzoek & Ontwikkeling

Advies & Cursussen

Lasautomatisering & Robotlassen

Lasprocessen & automatisering

ADVIES & ONDERZOEK

Het LAC is een onafhankelijke stichting, gevestigd op de Universiteit Twente. Wij zijn voor u een open deur die toegang biedt tot haar kennis en faciliteiten. Kenmerkend voor het LAC zijn onze no-nonsense aanpak en inzicht in de praktijk. Onze klanten kiezen voor het LAC vanwege onze praktijkervaring en doortastende aanpak. Binnen de provincie Overijssel zijn wij aangemerkt als Open Innovatie Centrum. Dit biedt u de mogelijkheid om met overheidssteun onderzoek uit te laten voeren naar product-/procesinnovaties binnen uw bedrijf.

CONTACT LAC

Drienerlolaan 5 (Horst Z230) 7522 NB Enschede 053-489 2072 info@lac.nl

Financiële administratie

Paul Steijn 088-0187030 Boerhaavelaan 40 2713 HX Zoetermeer
LAC - Helpdesk


Wilt u gebruik maken van de LAC-Helpdesk? 
Registreer u dan voor de LAC Meet & Learn Community