In het beginstadium van dit automatiseringsproces heeft LAC haar bijdrage mogen leveren. Het gaat hierbij om schakelkasten voor de voedingsmiddelenindustrie. Iedere 40 seconden rolt er nu een product van de band met een constante kwaliteit, foutloos. Dit was een belangrijke motivatie om dit proces te automatiseren. Omdat er voor de voedingsmiddelen industrie geproduceerd wordt is hygiëne een erg belangrijk aspect. Hierbij is gekozen voor laserlassen vanwege haar constante kwaliteit maar ook vanwege het uiterlijk van de las. Laserlassen leent zich goed voor omgevingen waar hygiëne belangrijk is.

LAC heeft met haar kennis van laserlassen de eerste prototypes verzorgt van dit product. Deze kennis is meegenomen in het automatiseringsproces en uiteindelijk is er een productieomgeving tot stand gekomen waarbij het volledige product geautomatiseerd tot stand komt. Pentair en Hoffman zijn met deze oplossing klaar voor de toekomst.

Wilt u meer weten over laserlassen of hoe wij u kunnen helpen bij het automatiseren van uw lasproces, neemt u dan contact met ons op.

Afbeeldingsresultaat voor pentair