Als Projectleider Innovatie vervul je een belangrijke rol in deze innovaties. Je zorgt namelijk niet alleen voor het coördineren van de lopende projecten, maar je staat ook als netwerker en relatiebeheerder aan de basis van nieuwe initiatieven.
Als Projectleider Innovatie houd je je onder andere bezig met het bewaken van de projectverantwoording, planning en begroting van de lopende projecten, het organiseren van bijeenkomsten met projectpartners en het tijdig ingrijpen wanneer dit nodig is.

Klinkt dit interessant? ??https://lnkd.in/duMFX8Vi

Als R&D engineer bij het LAC werk je aan een unieke mix van theorie en praktijk. Daarnaast werk je voor verschillende projecten en bedrijven, waarbij IT, robotica en werktuigbouw vaak aan de orde zijn.

Dit kan bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie, procesoptimalisatie, robotisering, digitalisering of een vraagstuk zijn waarin creatieve en innovatieve oplossingen bedacht moet worden. Afwisseling gegarandeerd.

Klinkt dit interessant? Kijk dan hier! https://lnkd.in/evs_up3C

Wil je alvast kennismaken met je collega’s? KevinJortEdwin, Ard en Lindsie vertellen je op de speciale vacaturebelevingspagina meer over het werken bij Het LAC.  Dan maak je ook alvast kennis met je collega’s

Ken je iemand anders voor wie deze baan interessant is? Stuur de vacature dan door. Zo help je een ander misschien wel aan een mooie baan.