Logo van de vakbeurs TIV in HardenbergDinsdag 5/9, woensdag 6/9 en donderdag 7/9 vind weer de TIV Hardenberg plaats. Deze beurs voor toeleveranciers is een echte relatiebeurs; contact houden met relaties en zaken bespreken in een prettige ambiance. Vanuit deze gedachte zal ook het Laser Applicatie Centrum (LAC) aanwezig zijn.

De regionale TIV Hardenberg geeft de ruimte om ongestoord te overleggen met klanten en partners zonder veel reisuren kwijt te zijn. Ook het Laser Applicatie Centrum zal op deze vakbeurs aanwezig zijn; enerzijds om eens bij te praten met relaties en anderzijds om concrete vragen te beantwoorden.

Het Laser Applicatie Centrum is te vinden op de stand van de Metaalunie (stand 454) Als u vragen hebt of een keer vrijblijvend kennis wilt opdoen over de toepassing van moderne lasertechniek, dan kunt u bij ons langskomen. Een van onze adviseurs zal u te woord staan.

Het Laser Applicatie Centrum slaat nu al twee jaar een brug tussen universiteit en (mkb) bedrijfsleven. Dit doet het LAC door het uitvoeren van proeven voor mkb-bedrijven, het uitvoeren van projecten voor bedrijvenclusters, het verzorgen van diverse cursussen en workshops en het promoten van lasertechnologie.

Het Laser Applicatie Centrum is een initiatief van Universiteit Twente en de Koninklijke Metaalunie en is gevestigd aan de universiteit. Inmiddels hebben al veel onderzoeksprojecten positieve resultaten opgeleverd. Ondernemers lezen meer over het Laser Applicatiecentrum op www.lac-online.nl.