Het Laser Applicatie Centrum is ook in 2010 weer aanwezig op de TIV Hardenberg, de vakbeurs voor de technische industriële branche die plaatsvindt op 31 augustus, 1 en 2 september aanstaande. Het Laser Applicatie Centrum staat samen met de Koninklijke Metaalunie (stand 113). Het Laser Applicatie Centrum zal op haar stand weer uitleg geven over lasertechnologie en de rol die het Laser Applicatie Centrum voor uw bedrijf kan spelen. Ook de nieuwste trends op lasergebied hoort u hier. Extra aandacht dit jaar voor de mogelijkheden die M2i u kan bieden om gesubsidieerd onderzoek uit te laten voeren.


Het Laser Applicatie Centrum (LAC) staat elk jaar samen bij de Koninklijke Metaalunie op een stand (113) op de TIV in Hardenberg. Hierbij presenteert het LAC zich niet alleen, maar er is altijd een deskundige aanwezig die uitleg kan geven over de mogelijkheden van de moderne lasertechniek. Op basis van filmpjes en factsheets kan de bezoeker zich een beeld vormen van deze mogelijkheden en of deze voor zijn bedrijf voordelen kunnen bieden. De stand is zo ingericht dat er ook een rustig gesprek gevoerd kan worden.

Elk jaar wordt ook aandacht aan nieuwe trends besteed of wordt er een bepaald onderwerp naar voren gehaald. In dit jaar is er aandacht voor de mogelijkheden van M2i om gesubsidieerd onderzoek te laten uitvoeren. Omdat veel bedrijven door de crisis gedwongen worden tot vernieuwing, maar door diezelfde crisis te weinig financiële slagkracht hebben, kan dit een interessante mogelijkheid zijn. Omdat LAC en M2i veel samenwerking, kan het LAC u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van deze regelingen.

TIV Hardenberg biedt u de kans om drie dagen lang in een ongedwongen sfeer ideeën op te doen, informatie uit te wisselen en zaken te doen met een van de ruim 400 exposanten. Dit alles onder het genot van een gratis hapje en een drankje. Komt u met eigen vervoer? Geen probleem, bij ons kunt u gratis parkeren.

Het (LAC) helpt bedrijven met het bewerken van materialen met lasers. Onze klanten ontvangen direct toepasbare kennis en/of producten, volledig aangepast aan hun specifieke behoeften, met korte levertijd en voor een eerlijke prijs. Omdat laser materiaalbewerking kennis, ervaring en een hoge initiële investering vereist, kan de hulp van het LAC, bedrijven veel tijd en geld besparen, drempel- en risicoverlagend werken, en bedrijven helpen hun concurrentiepositie te verbeteren.
Meer informatie bij P. Hartgers, LAC, info@lac-online.nl of 053-4892072.