Robotlassen: module 7B,

Offline programmeren van robots

 

Inhoud:

Programmeren op afstand, programmeren en produceren tegelijk, hoe kun je optimaal gebruik maken van de robotica terwijl je het lasrobotprogramma offline maakt en simuleert. Leer omgaan met de verschillende aspecten van offline programmeren met deze praktische module. Voor ieder merk lasrobot inzetbaar.

      • Je leert hoe je diverse merken lasrobots kan programmeren.
      • Je leert off-line programmeren en op welke wijze een virtueel lasrobotsysteem op te bouwen.

Lesmateriaal:

Deze module betreft een zgn. blended learning module en is deels via het LAC e-learning platform (dus thuis) te volgen en deels in de praktijk met behulp van een lasrobotinstallatie. Het doorlopen van de lesstof, de praktijk oefeningen en het maken van de toets neemt ongeveer 24 uren in beslag.

Werkervaring of vooropleiding:

Deze module is op MBO 3/4 niveau. Een vooropleiding is niet vereist, bij deze modules is het behalen van een certificaat van module 1 t/m 7A wel verplicht voorgaand aan het starten met deze module.

Doelgroep:

 Bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche’s dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

Bijzonderheden:

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek. Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur. De kosten van de NIL examens zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Duur van de module:

3 dagen (24 uren)

Prijs module 7b:

Prijs: € 995,- excl. BTW per persoon

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor 1 of meerdere modules?

U kunt ons bereiken op: 074-8525389 of via info@lac.nl.