Robotlassen: module 6,

Praktijkvoorbeelden/best practises

 

Inhoud:

Een goed productieproces vraagt samenwerking tussen ontwerp/engineering en de productieafdelingen. Het inschatten en omgaan met mogelijkheden en beperkingen zal het succes van het gerobotiseerd lasproces bepalen, beter goed gejat dan slecht bedacht. Samen kom je tot goede inzichten en zul je dit snel kunnen toepassen in je eigen omgeving.

      • Je leert om problemen te voorkomen wanneer er gestart gaat worden met lasautomatisering en robotisering
      • Je leert aan de hand van het bestuderen van praktische voorbeelden problemen op te lossen bij mechanisatie

Lesmateriaal:

Deze module kan op verschillende manieren worden aangeboden. Het doorlopen van de lesstof, de oefeningen en het maken van de toets neemt minimaal 16 uren in beslag.

Werkervaring of vooropleiding:

Deze module is op MBO 3/4 niveau. Een vooropleiding om deze module te kunnen volgen is niet vereist maar geadviseerd wordt voorafgaand aan het starten met deze module de modules 1 t/m 5 te volgen.

Doelgroep:

Bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche’s dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in dirobotic weldinggitale vaardigheden.

Bijzonderheden:

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur. De kosten van de NIL examens zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Duur van de module:

2 dagen (16 uren)

Prijs module 6:

Prijs: € 995,- excl. BTW per persoon

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor 1 of meerdere modules?

U kunt ons bereiken op: 074-8525389 of via info@lac.nl.