Robotlassen: module 7A,

Teach-in programmeren van robots en voorbereiding

 

Inhoud:

Joggen, joint bewegingen, lineair, circulaire bewegingen. Met deze praktische module leer je met verschillende robotmerken omgaan, met praktische oefeningen leer je omgaan met verschillende coördinatensystemen. Communicatie met gekoppelde systemen zoals sensoriek komt hierin aan bod.

      • Je leert hoe je diverse merken robots kan programmeren.
      • Je leert een robot van Yaskawa, KUKA, ABB en Panasonic online? met een teach-pendant kan programmeren

Lesmateriaal:

Deze module betreft een zgn. blended learning module en is deels via het LAC e-learning platform (dus thuis) te volgen en deels in de praktijk met behulp van een lasrobotinstallatie. Het doorlopen van de lesstof, de praktijk oefeningen en het maken van de toets neemt ongeveer 24 uren in beslag.

Werkervaring of vooropleiding:

Deze module is op MBO 3/4 niveau. Een vooropleiding is niet vereist, bij deze modules is het behalen van een certificaat van module 1 t/m 6 wel verplicht voorgaand aan het starten met deze module.

Doelgroep:

Bedrijfsmedewerkers, zij-instromers, werkzoekenden, werkenden in andere branche’s dan de metaalindustrie ZZP’ers, enz. die zich willen ontwikkelen in digitale vaardigheden.

Bijzonderheden:

De volledige opleiding lasrobotprogrammeur bestaat uit de modules Robotlassen 1 tot en met 7B. Na het succesvol afronden van iedere module ontvang je een certificaat van voltooiing van LAC. Na het behalen van de LAC certificaten: module1 tot en met module 7B kan je

toegelaten worden tot het theoretische-, en praktische examen van NIL (Nederlands Instituut voor Lastechniek). Na het succesvol afronden van deze examens ontvangt de kandidaat het internationaal erkende IIW diploma lasrobotprogrammeur. De kosten van de NIL examens zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Duur van de module:

3 dagen (24 uren)

Prijs module 7a:

Prijs: € 995,- excl. BTW per persoon

 

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor 1 of meerdere modules?

U kunt ons bereiken op: 074-8525389 of via info@lac.nl.