foto van workshop lasercladden Op donderdag 19 mei werd de workshop “Inleiding lasercladden” (oplassen met behulp van laserstraling) gegeven door M2i en het Laser Applicatie Centrum.

Deze workshop was een hele interactieve middag met veel vragen, discussie en praktijkproeven en -voorbeelden. Een aantal reacties van deelnemers:

Mede namens mijn collega Jos Jacobs, hierbij de mededeling dat wij het een zeer informatieve workshop vonden. Wij hebben zeker e.e.a. geleerd en ook de contacten die we opgedaan hebben zijn waardevol.

— Martin Scholte, Accountmanager, Sulzer Metco Europe GmbH.

Ook mijn ervaring was dat het een hele goede en informatieve workshop was. Ik heb voor mezelf een goede indruk gekregen van het LAC, wie weet gaan we in de toekomst nog wel een project samen doen!

— Jordy Brouwers, Materials Engineer, Weir Minerals Netherlands.

Tevens de contacten die we tijdens de workshop gemaakt hebben zijn nuttig, er kwamen verschillende zaken ter sprake die voor ons herkenbaar waren. Maar ook nieuwe problemen en oplossingen kwamen aan bod. Dus samenvattend: zeer nuttig

— Tim Bitter, CF Techniek.

Wilt u zich hier al opgeven voor een volgende cursus of bent u op zoek naar informatie over het lasercladden, dan kunt u terecht bij Wilco Tax van het Laser Applicatie Centrum (06-33906373, tax@lac-online.nl).